Ons Cloud onderzoek.

Ctac heeft in samenwerking met IBM en consulting bureau Velocitas een survey opgesteld om meer duidelijkheid te brengen over hét vraagstuk van dit moment; de Digital Business Transformation. Waar staan bedrijven op dit moment en wat is hun verwachting voor de toekomst? 
Voelt u de druk van technologische ontwikkelingen en digitalisering? Veel organisaties vinden het lastig om hun strategische koers te bepalen terwijl veranderingen elkaar in razend tempo opvolgen. Waarom lukt dat het ene bedrijf beter dan het andere? En hoe doet ú het ten opzichte van de rest? Doe de benchmark om hierachter te komen of vraag de Cloud resultaten aan om meer duidelijkheid te krijgen over Digital Business Transformation. 

HOE DOET Ú HET TEN OPZICHTE VAN DE REST?

Download het rapport

In dit onderzoek hebben we de resultaten overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Ontdek hoe andere Business en IT Leaders aankijken tegen de digitale transformatie en welke stappen zij zetten om hiermee om te gaan. Zo blijkt bijvoorbeeld dat het omzetten van ruwe data naar relevante informatie als grootste Big Data-uitdaging wordt gezien. Toch is 52% van de ondervraagden onvoldoende in staat systemen aan elkaar te koppelen en heeft slechts 14% realtime inzicht in data.

Benieuwd naar de resultaten? Download dan nu het rapport!

AANVRAGEN resultaten

ICT-UITDAGINGEN

Cloud_ICT-Uitdagingen_wit_1.jpg